Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LH

Slovo "liberál" dřív znamenalo něco zcela opačného - svobodu. Pak si ho přivlastnila dnešní woke sebranka a začalo fakticky znamenat spíše odnož komunismu.

6 0
možnosti
ZZ

To jste si dovolil víc, než dost !

4 0
možnosti
Foto

Nerad lžu. A ani to dobře neumím.

3 0
možnosti
Foto

P58e33t53r 31F22r98i84e62d86a

21. 7. 2023 18:57

Zdravím Vás.

Vzpomínám si na vyjádření jednoho vysoce postaveného politika, který kdysi prohlásil, že: "Stát je špatný hospodář". Já si řekl proč se ve svém postavení nesnažíš to trošku zlepšit.

Šel čas a ukazovalo se, že stát je špatný nejen v hospodářství. Třeba i v zákonodárství a vymáhání práva.

Tak nevím, je to tak úmyslně, nebo výsledek neschopnosti? V každém případě je zmatek. Komu vyhovuje?

PF

2 0
možnosti
Foto

Upřesnil bych to ve smyslu, že NÁŠ stát je špatný hospodář. A nemyslím si, že Fiala a asi tak půlka jeho vládní sebranky je spolčení málo inteligentních lidí. Naopak. Tedy zbývá druhá možnost - je to tak úmyslně. Ale na to tu není dost místa.

Trochu je omlouvá, že jednají bez vlastní vůle, jako každá loutka. Ale to je při eventuálním budoucím výkonu spravedlnosti nezachrání.

3 0
možnosti
ES

Proč nezačneme u slušných lidí?

4 0
možnosti
Foto

Protože stát ovládli zrudlí liberálové.

5 0
možnosti
Foto

Ani väčšina nechce prijať zodpovednosť a povinnosti, nielen menšiny, hovorí sa predsa s jedlom rastie chuť, je to o tolerancii na oboch stranách tak si aspoň myslím ja

1 2
možnosti
Foto

Ano. Ještěže máme zákony a policii. Ale nebyla by špatná i nezávislá justice. A gumové metry vyměnit za pořádné pásmo. Ale to je taková fantazie jako čekat, že se začne vyšetřovat odpovědnost za kampaň COVID, nebo že se Fiala alespoň omluví za podlézání Ukrajině.

2 1
možnosti
  • Počet článků 325
  • Celková karma 17,31
  • Průměrná čtenost 292x
Jsem expresident KKR, dárce plazmy, skládám básně, písně, musím je i sám interpretovat (nikdo jiný na to není) pomocí kytary a jiných hudebních nástrojů, zabýval jsem se grafologií, sloužil jsem u PS, vedl pionýry, byl finančním poradcem...

Věřím, že inteligentní člověk je schopen s jiným inteligentním člověkem se vždy domluvit. Jestliže oba chtějí. S těmi ostatními jak kdy. A že stejnou věc lze vidět i jinak.

Čulibrka uveřejňuji se zhruba ročním zpožděním v 13.30 hodin každý pátek.

Rád si přečtu vaše názory v debatě. Jakékoli. Napsat mi můžete i na https://www.facebook.com/jindrich.kubanek.3

Seznam rubrik