Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Váš blog ma zaujal. Napríklad ročný globálny index odchodu do dôchodku na platforme International Living každoročne uvádza zoznam desiatich krajín, ktoré sú najlepšími destináciami pre odchod do dôchodku. Ani zďaleka však už nie je len pre dôchodcov. Dominuje Portugalsko aj ako šiesta najbezpečnejšia krajina na svete. Zdravotná starostlivosť je tu podľa rebríčka Svetovej zdravotníckej organizácie 12. na svete z hľadiska dostupnosti a kvality.

Infraštruktúra krajiny je podobná ako v Spojených štátoch a mnohé oblasti sú vybavené optickými internetovými službami, ktoré umožňujú prácu na diaľku. Všetky svoje životné náklady môžeš pokryť od 2-tisíc do 3-tisíc dolárov mesačne, na vidieku ešte menej.Z pohľadu Slovenska to vyzerá desivo, no napríklad pre Američana ide o skok smerom nadol. Prvú päťku v zozname tvorí Mexiko, Panama, Ekvádor a Kostarika, zvyšná pätica je Španielsko, Grécko, Francúzsko, Taliansko a Kolumbia.

1 0
možnosti
Foto

Díky za příspěvek. Nic z toho jsem netušil.

0 0
možnosti
ES

Co je to životní úroveň? Místo, kam nikdy nedosáhneš...

1 0
možnosti
Foto

Málokterá definice je na 100% výstižná.

2 0
možnosti
  • Počet článků 324
  • Celková karma 15,66
  • Průměrná čtenost 293x
Jsem expresident KKR, dárce plazmy, skládám básně, písně, musím je i sám interpretovat (nikdo jiný na to není) pomocí kytary a jiných hudebních nástrojů, zabýval jsem se grafologií, sloužil jsem u PS, vedl pionýry, byl finančním poradcem...

Věřím, že inteligentní člověk je schopen s jiným inteligentním člověkem se vždy domluvit. Jestliže oba chtějí. S těmi ostatními jak kdy. A že stejnou věc lze vidět i jinak.

Čulibrka uveřejňuji se zhruba ročním zpožděním v 13.30 hodin každý pátek.

Rád si přečtu vaše názory v debatě. Jakékoli. Napsat mi můžete i na https://www.facebook.com/jindrich.kubanek.3

Seznam rubrik