Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

To nezní dobře, souhlas a jen schází info co s tím, bo další generace se zase tak od předchozích asi lišit nebudou. Vyřeší to volby a vystřídání stávajícího establishmentu? V ostatních zemích v Evropě se asi budou potýkat se stejnými problémy. Pomohla by daleko větší decentralizace při rozdělování moci, viz model Švýcarska?

1 0
možnosti
Foto

Nikdo z nás nezažil opravdovou revoluci, protože za ni by se dalo považovat husitství. Tedy zpočátku. Ale ono se i tehdy zas vše vrátilo do starých kolejí, protože lidé jsou nepoučitelní. Všechny další zvraty byly jen kosmetickou změnou režimu. Jen se vyměnily elity, ale jinak vše fungovalo zhruba stejně. Volby vývoj mohou leda zbrzdit nebo urychlit. Recept, který by fungoval, neznám. ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 324
  • Celková karma 17,40
  • Průměrná čtenost 293x
Jsem expresident KKR, dárce plazmy, skládám básně, písně, musím je i sám interpretovat (nikdo jiný na to není) pomocí kytary a jiných hudebních nástrojů, zabýval jsem se grafologií, sloužil jsem u PS, vedl pionýry, byl finančním poradcem...

Věřím, že inteligentní člověk je schopen s jiným inteligentním člověkem se vždy domluvit. Jestliže oba chtějí. S těmi ostatními jak kdy. A že stejnou věc lze vidět i jinak.

Čulibrka uveřejňuji se zhruba ročním zpožděním v 13.30 hodin každý pátek.

Rád si přečtu vaše názory v debatě. Jakékoli. Napsat mi můžete i na https://www.facebook.com/jindrich.kubanek.3

Seznam rubrik